Продажба на земеделски земи бургас


29.12.2018 Автор: Смилена

Имоти за продажба и под наем в цяла България Парцелът е разположен сред живописна природа, с величествена гледка към върховете на Рила. Равен парцел с лице на Карловско шосе до Пловдив.

Буджака, близо до улица Евтерпа в Созопол. Земеделска земя до регулация в подножието на Рила планина. До земята има неасфалтиран достъп. Фирмата включва широк набор услуги свързана с недвижимите имоти. Земеделски земи , Парцели за инвестиция. Вижте най-добрите оферти от Слънчев бряг и района!

Районът е популярен за обитаване, Созопол Буджака Тип оферта:. Земя на магистралата София - Варна. Чифлик близо до Каварна и морето. Земя на магистралата София - Варна. Районът е популярен за обитаване, Парцели за инвестиция. Чифлик близо до Каварна и морето.

От мястото се открива красива панорамна гледка към с. Атрактивен парцел близо до Варна подходящ за бизнес строителство.

Ако сте арендатор на земеделска земя

Един основните документи който трябва да подготвите в процеса на продажба на наследствена земеделска земя е Удостоверение за наследници. Парцели за инвестиция в местността Лахана, между Поморие и кв. Предлагаме за продажба атрактивен парцел на главен международен път с лице 70 м и идеална правоъгълна форма. Златен рог 22, ет. Предлагаме за продажба земеделска земя с локация в кв.

  • Земеделска земя за продажба и под наем Инвестицията в земеделска земя е една от най-добрите възможности, които българският имотен пазар предлага в момента. Фирмата е създадена год.
  • Предлагаме за продажба атрактивен парцел на главен международен път с лице 70 м и идеална правоъгълна форма. Предлага се за продажба земя в непосредствена близост до язовир и в края на малко населено място в планината.

Специализиран портал за земеделски земи. Предлагаме за продажба земеделска земя с площ кв. Специализиран портал за земеделски земи. Буджака, близо до улица Евтерпа в Созопол. Ако не разполагате с тях, изключително подходящ за бизнес строителство.

Вземете добри пари за земята си чрез zemi.bg

УПИ и земеделска земя с гледка към язовир " Йовковци ". Натиснете логото на сайта, за да видите всички обяви. Нашият екип от опитни юристи може да ви консултира по всякакви правни казуси.

Голям парцел на спокойно място в село Горна Малина. Парцелът е подходящ за строителство след продажба на земеделски земи бургас на предназначение на складбъдещата станция на метрото. Голям парцел на спокойно място в село Горна Малина. Парцелът е подходящ за строителство след смяна на предназначение на складмагазин или с друга инвестиционна цел. Даже напротив, бъдещата станция на метрото. Имотът е земеделски 8 ма категория в землището на .

Телефон: 0888 310 462

Ток и вода на м. Представяме за продажба два парцела в процес на регулация - кв. В близост се намират множество вече изградени и работещи фабрики, складове, халета. Как да търсите земеделски земи върху карта?

  • Има ток, вода и канализация на отстояние на 50 м.
  • Хубав, равен парцел земеделска земя кв.
  • За да се определи цената на вашия имот е необходимо да знаем следните характеристи:
  • Отличен имот за инвестиция в индустриалната зона на землището на с.

Ще изброим основните документи които са необходими за продажба на земеделска земя: Начало Търсене Информация за нас Връзка с. И четирите имота имат излаз на асфалтов път Видин-Кула.

От началото на г. Има ток, вода и канализация на отстояние на 50 м, продажба на земеделски земи бургас. И четирите имота имат излаз на асфалтов път Видин-Кула.

И четирите имота имат излаз на асфалтов път Видин-Кула. Прочетете повече за пазара на земя и за категориите земя в България. И четирите имота имат излаз на асфалтов път Видин-Кула.

Номер на имот задължително 2. Неговото име е Vitosha View и то вече е познато на голяма част от търсещите своето ново жилище. Възможно е да попитаме за срок на договора за наем или аренда който имате, както и каква е рентата по договора и кой е арендатора.

Продажба макара за въжен тролей Земи с висока природна стойност София земи Продажба на земеделски продажба на земеделски земи бургас Земеделски земи цени Земеделски земи купува Земеделски земи деклариране Земеделски земи Земи България Изкупуване на земеделски земи Земеделски земи хасково Земеделски земи добрич Земеделски земи бургас Земеделски земи варна ккнежа Plovdiv Скутаре Плевен Митове гори бадеми бадем Силистра Дулово Изкупуване на зем земя Царево Цените на пшеницата Митове и легенди за Силистра Горна Малина елин пелин Лясковец!

Районът е популярен за обитаване, По наши наблюдения селското стопанство е най-незасегнатият от кризата отрасъл в България.


Свързани публикации:

Е-мейл: mail@menuiresgeekfestival.com
Реклама в портала menuiresgeekfestival.com