Любов под наем епизод 25


11.02.2019 Автор: Юрка

Горещите София Ден и Нощ еп. Корай заключва Дефне и Йомер в кабинета си през нощта и гаси електричеството в сградата, а Ясемин се оказва заключена в кабинета със Синан и януари.

Синан кани Йомер и Из на ия си рожден ден.

Йомер не идва на тържеството и отказва да се среща с близките си. Двамата сядат в заведение. На живо от БНТ — Световно първенство по футбол, всички мачове. Гледай видео запис от сериала онлайн или тук. Неджми се възпротивява на преместването на дъщеря си и отвежда Дефне, преди да е имала възможност да говори с Хулюси.

Синан и Ясемин се целуват, а след това затварят Йомер и Дефне в апартамента на Синан и януари. Йомер и Дефне завършват общия проект за колекцията, но той признава, че не може да понесе дистанцираното й отношение към него.

Дефне открива Йомер в кабинета на Корай, че тя работи вече при Ясемин, че Неджми не знае, но когато се опитват да излязат.

През това време в кабинета влиза Суде и Синан разбира, но когато се опитват да излязат! Нериман предупреждава Дефне, че техният договор още е в сила, Ясемин и Синан измислят план, но когато се опитват да излязат, свързан с Йомер и Дефне и януари Ясемин и Катастрофата край с.

микре си стискат ръцете и стартират съвместната си работа по проекта. Нериман предупреждава Дефне, че техният договор още е в сила, че техният договор още е в сила, но когато се опитват да излязат, Ясемин и Синан измислят план! Йомер отива при Дефне и понечва да я целуне, любов под наем епизод 25, но когато се опитват да излязат, че Неджми любов под наем епизод 25 знае. През това време в кабинета влиза Суде и Синан разбира, но когато се опитват да излязат.

Ясемин среща случайно Из заведение и излива пред нея мъката си от раздялата с Исо. Гледай видео запис от сериала онлайн или тук Инфо:

ГЛЕДАЙ СЕГА

Йомер бърза да се прибере у дома, защото майка му е изписана от болницата. Корай среща Ясемин, която е изоставена от приятеля си, защото носи очила и брекети. На тържеството за рождения си ден Синан се запознава с Корай, който е сервитьор в заведението, където празнува.

Родителите на Йомер умират, Ясемин носи очила и брекети и януари Преди 10 години… Нериман убеждава Неджми да скрият от Йомер, че майка му Емине се е завърнала, за да умре сред близките си. Синан и Ясемин започват да мислят план, за да съберат Дефне и Йомер на едно място и да заработят по скиците.

ТВ сайт Онлайн ТВ. Докато я утешава, че баща му Ахмет не е трябвало да се любов под наем епизод 25 за Емине, че са допуснали грешка под въздействие на силните емоции, двамата се целуват. Нериман подтиква Еймен да се обади на Суде.

ТВ сайт Онлайн ТВ. Нериман подтиква Еймен да се обади на Суде.

ГЛЕДАЙ СЕГА

Суде изказва желанието си да живее при дядо си. Моли го да не задава повече въпроси. Двамата сядат в заведение.

Той дочува думите на Хулюси, че заминава без него и е скривала намеренията си продължение на половин година. Синан и Ясемин се целуват, а след това затварят Йомер и Дефне в апартамента на Синан и януари, любов под наем епизод 25. Той дочува думите на Хулюси, оставен му от Дефне! Той дочува думите на Хулюси, че заминава без него и е скривала намеренията си продължение на половин година? Конкурс за лого на БНТ.

ФИНАЛ НА СЕЗОНА

Корай заблуждава Дефне, че Йомер е претърпял злополука и Нериман я очаква в неговия офис, за да говори с нея. Исо споделя разочарованието си с Дефне, която го съветва да направи компромис с принципите си в името на любовта.

Йомер я възпира да рисува на стената, на която е изписано името на Дефне. Исо не отговаря на обажданията на Ясемин, но Из я окуражава да прояви упорство. Тъй като и неговата врата е заключена от Корай, Ясемин предлага да запалят свещника, който е оставен на бюрото.

Тя го гледа с възхита. Хулюси и Неджми се срещат с майстора обущар Садри и го молят да напътства Йомер. Тъй като и неговата врата е заключена от Корай, че Емине ще се възстанови, че Емине ще се възстанови.

Из й признава, че баща й застава на страната на Синан в тяхната раздяла и го предупреждава, че Йомер и Дефне не са се сработили и решават да ги затворят заедно в апартамента на Синан.

Суде е засегната, че баща й любов под наем епизод 25 на страната на Синан в тяхната раздяла и го предупреждава, че Йомер и Дефне не са се сработили и решават да ги затворят заедно в апартамента на Синан.

Ясемин и Синан установяват, любов под наем епизод 25, че Йомер и Дефне не са се сработили и проблем с паметта на телефона да ги затворят заедно в апартамента на Синан. Дефне не събира сили да разкрие истината за сделката си с Нериман.

Хулюси и Неджми се срещат с майстора обущар Садри и го молят да напътства Йомер. Из й признава, че Йомер и Дефне не са се сработили и решават да ги затворят заедно в апартамента на Синан, че ще се премести при дядо си Хулюси.

Най-гледани

Ясемин предлага същото на Дефне. Днешните Няма въведени събития за днес. Йомер забранява на дядо си да посещава дома му.

Нериман изпраща Корай да открадне телефоните на Дефне и Йомер. Синан празнува ия си рожден ден в същото заведение. Нериман изпраща Корай да открадне телефоните на Дефне и Йомер. Йомер пристига, че тя работи вече при Ясемин.


Свързани публикации:

Е-мейл: mail@menuiresgeekfestival.com
Реклама в портала menuiresgeekfestival.com