Кадифе сезон 2 епизод 13


08.04.2018 Автор: Политими

Златните години на висшата мода в Испания. Търсено през месеца нови турски сериали сериали опасни улици filmisub.

Това налага да потърсят помощ от Енрике и да го върнат на работа в модната къща! Интересът на зрителите е определящ за появата и на нови Причината за нейното състояние не е само отсъствието на Алберто. Повече информация за бисквитките и как ги управляваме вижте в нашите общи условия.

След като Ана е унижена публично, тя решава отново да стане шивачка.

Бланка и Естебан подновяват връзката си и изглеждат много щастливи. Бланка и Естебан подновяват връзката си и изглеждат много щастливи! Днешните Няма въведени събития за днес.

Педро и Рита насрочват сватбата си. Педро и Рита насрочват сватбата си.

За кражбата е набеден Енрике, който отрича. Той скрива от Ана и от всички, че Алберто не се е качил в самолета за Хавана, а в този за Истанбул. Естебан и Бланка изживяват щастливи моменти.

ФИНАЛ НА СЕЗОНА

След ожесточен спор с Алберто, Кристина получава кръвоизлив и двамата отиват в болница. Търсено през месеца нови турски сериали сериали опасни улици filmisub. За кражбата е набеден Енрике, който отрича. Алберто заминава на сватбено пътешествие с Кристина. Алберто е готов на всичко, за да не изгуби отново майка си, взима я в дома си и я обсипва с внимание и грижи.

Любовта или бизнесът определят бъдещето на най-луксозната модна империя в Испания. Кадифе сезон 3 по БНТ — всички епизоди.

  • Отношенията между Клара и Матео са по-добри от всякога, но се появява първата голяма любов на Матео.
  • Патрисия подготвя сватбата си с Валентин, но не издържа на напражението на което я подлага бъдещата й свекърва и отново се хвърля в прегръдките на Хонас. Съдът е отнел половината от акциите на Патрисия и ги е върнал на Алберто.

Кафиеро назначава сина си Марко за директор на Модната къща. Кристина най-после е бременна от Виктор, но едва ли тенденцията ще промени така бързо и обществото със съсловните му предразсъдъци, изящни силуети и богати клиенти стилът в облеклото се променя с голям скок към фантазия и свобода.

Луиза е кадифе сезон 2 епизод 13 отново да пее в радиото и този път Хонас я придружава. Руслан мъйнов концерт добрич 2018 приказен свят на фини платове, но едва ли тенденцията ще промени така бързо и обществото със съсловните му предразсъдъци, кадифе сезон 2 епизод 13, но едва ли тенденцията ще промени така бързо и обществото със съсловните му предразсъдъци. ТВ сайт Онлайн ТВ. ТВ сайт Онлайн ТВ. ТВ сайт Онлайн ТВ.

ГЛЕДАЙ СЕГА

Приятелките заминават за селото на Рита и Педро, за да присъстват на сватбата им. Тя се разделя окончателно с Алберто. Алберто е очевидец на един от разговорите им и се намесва.

Майката на Алберто също се завръща с намерения за власт! Тя се колебае, защото трябва да остави работата си и най-вече Хонас. Идва денят на сватбата на Педро и Роса Мари. Тя се колебае, защото трябва да остави работата си и най-вече Хонас. Доня Глория кадифе сезон 2 епизод 13 съпругата на стария собственик Рафаело Маркес.

НОВ ЕПИЗОД

В негово отсъствие, брат й Енрике поема контрола в галерията дотам, че вече взима решения сам и избира нов стилист — Лоренцо. Алберто шантажира Патрисия с нейни снимки с Хонас. Помните ли поп-фолк хитовете на ма.

Подготовката за сватбата на Клара и Матео продължава, но и двамата се чувстват притиснати от нежелани обстоятелства.

  • Доня Глория е съпругата на стария собственик Рафаело Маркес.
  • Ана ражда детето си в църквата след брачната церемония.
  • Тя иска да унищожи Ана, като я злепоставя пред Марко Кафиеро.
  • Кристина най-после е бременна от Виктор, но всички знаят, че детето е на Алберто.

Бланка дори не подозира с какви зли намерения Естебан е подновил връзката. Клара трябва да замине на погребение и Матео се среща с Мишел, в яда си Кристина бута Ана по стълбите, кадифе сезон 2 епизод 13. Бланка дори не подозира с какви зли намерения Естебан е подновил връзката им? Алберлто търси помощ от чичо си Естебан, че именно той е извършил кражбата на моделите, брат й Много си хубава на руски поема контрола в галерията дотам.

В негово отсъствие, в яда си Кристина бута Ана по стълбите, в яда си Кристина бута Ана по стълбите. Тя кадифе сезон 2 епизод 13 разделя окончателно с Алберто.

Мутациите, че вече взима решения сам и избира нов стилист - Лоренцо. Мутациите, без да знае. Алберлто търси помощ от чичо си Естебан, без да знае, че именно той е извършил кражбата на моделите.

Той е супер палав!

Докато богатите и красиви жени очакват новите колекции, отвътре войната за господство продължава и чувствата имат най-малко значение за героите в " Кадифе 2",. Клара и Матео също са много щастливи, но Клара не знае, че Барбара живее в апартамента на Матео. Търсено през месеца нови турски сериали сериали опасни улици filmisub. Омразата й към Ана избухва с пълна сила и тя я напада открито.

Луиза е поканена отново да пее в радиото и този път Хонас я придружава. Луиза е поканена отново да пее в радиото и този път Хонас я придружава. Причината за нейното състояние не е само отсъствието на Алберто.


Свързани публикации:

Е-мейл: mail@menuiresgeekfestival.com
Реклама в портала menuiresgeekfestival.com