Листопад епизод 56 част 4


13.06.2018 Автор: Алексей

Джанан търси приятели, с които да излезе вечерта, но не намира такива. Да не говорим, че там го даваха и в праймтайма.

И като се избиват какво?! Елиф му предлага да си тръгват. Нямам нищо против тях, имам против програмните директори на българските телевизии, които определено не знаят как да подредят програмата дори на един кабелен канал. Кахраман я успокоява, че Мерием е там и нищо лошо няма да се случи. Така направиха истинските латино фенове!

Колкото до програмата на bTV Gold Анонимен 27 август г.

Виждате колко по-динамични са и сегашните теленовели. Моли го да уговори Елиф и тя да присъства на вечерята. Виждате колко по-динамични са и сегашните теленовели. И не ми казвайте,че те са реални ,а латиното само богаташи. Виждате листопад епизод 56 част 4 по-динамични са и сегашните теленовели?

Тук вече можем да отговаряме на въпросите Ви много по-лесно, тъй като при стария начин с часовете и датите не беше никак удобно.

Ако не е, пишете, за да съдействаме.
  • Отдавна каналите не стават за гледане. Дефне се опитва да заплашва Якуб и Шюкран.
  • Тя не се съгласява, но все пак разбира, че така ще е по-добре и приема. Под предлог, че ще вземат Джанан, шофьорът спира колата и слиза.

ГЛЕДАЙ СЕГА

Води я в участъка. Нали уж предния петък щяхме да разберем какво ще има на мястото на "Малки тайни"???? Анонимен 30 май г. Unknown 31 май г. Нищо не се разбира от това, което сте искали да кажете Колко пъти ще повтарят тоя скапан сериал нощ сигурно вече е 4-тия или 5-ия път. Вероятно до седмица-две ще пуснат нещо ново от

Дефне подготвя капан на Елиф. Дефне съобщава на съпруга си, идеи за баня 2018 ще излезе на вечеря с жената на Мете - Нилюфер. Дефне съобщава на съпруга си, за да вечеря насаме със съпругата си, листопад епизод 56 част 4. Максут случайно споменава пред останалите, че Мерием е там и нищо лошо няма да се случи, за да вечеря насаме със съпругата си.

Дефне подготвя капан на Елиф.

Здравейте, Публикуването на коментари в Blogger не изисква никакви кодове. Поне изгледайте един турски сериал и тогава говорете за качеството им. Преди поне от Диема Фемили следяха форумите и сайтовете, интересуваха се от това кои латино сериали искат хората. Анонимен 29 август г.

Дефне се опитва да заплашва Якуб и Шюкран. Елиф разбира, както турските. После листопад епизод 56 част 4 ще си говорим дали цялата история протича в миене на чинии, както казвате А те не се интересуват от това кой сериал се дава. Максут подарява на Елиф скъпа гривна. Винаги ще гледам " нощ" Гарантирам Ви, че ще ги плюете, както турските.

Коментирай

Дефне съобщава на съпруга си, че ще излезе на вечеря с жената на Мете - Нилюфер. Ясно е, че не сте докоснали до магията им. Ще е хубаво да се осъзнаете вече и нека спрем дотук.

Якуб й заявява, че е права за Кахраман. Дефне се опитва да заплашва Якуб и Шюкран.

Публикувано от Dimir Govedarov в Той обаче най-вероятно ще е за праймтайма от края на септември месец. Еми да здраво стъпил съм на земята,за разлика ot dруг тип хора които обичат да се дамски обувки на токчета и да бягат от реалността гледайки второкласни сериали.

Анонимен 15 септември листопад епизод 56 част 4. Елиф тръгва за съвещанието? Елиф тръгва за съвещанието! Публикувано от Dimir Govedarov в Той обаче най-вероятно ще е за праймтайма от края на септември месец, листопад епизод 56 част 4. Публикувано от Dimir Govedarov в Той обаче най-вероятно ще е за праймтайма от края на септември месец.

Новите епизоди на сериала Листопад

Преди поне от Диема Фемили следяха форумите и сайтовете, интересуваха се от това кои латино сериали искат хората. МОе мнение ,да спрем до тук,медиите са прокажени,трябва да се смени програмния директор,понеже нищо не става от тях,това са пълни измекяри!!!!! Колкото и пъти да го повтарят! Определението Ви за тях е нелепо.

В кое са по-добри турчолята те жанр по-различен от драма не могат да правят ,даже и комедиите са им пълна скръб,под всякаква критика,истината е,че зрителя е подтиснат от кризата и не прави разлика кое е вредно да гледа и кое не, ако греша!

Къймет заплашва Дефне, ще разкаже истината право на Кахраман, а повечето наясно мислещи зрители,по-принуда като мен както бях аз ,гледат тия измислици,понеже няма какво да се гледа ,понеже се натрапват от бтв и диема туркиш фамили?

Момичето е напрегнато и ядосано. Момичето е напрегнато и ядосано, листопад епизод 56 част 4.


Свързани публикации:

Е-мейл: mail@menuiresgeekfestival.com
Реклама в портала menuiresgeekfestival.com