Гордата аси епизод 25 част 14


22.06.2018 Автор: Панда

Промяната се налага от 09 юни събота и ще е с разписание всяка събота и неделя. Хитовата поредица с Туба Бююкюстюн стартира от 04 юни предстоящия понеделник от 21 ч.

Днес започна оригинален епизод на Мечтатели. Радвам се,че на ДФ им дойде акъла,като ще пускат турски сериали поне да са хубави като този,а не бози като Косопад,пожелавам отново голям рейтинг на сериала и не се нъмнявам,че ще го има. В никоя друга ТВ не съм забелязала такива нескопосани промени, когато им скимне. Днес се започна епизод на Мечтатели, а те са епизода. Анонимен 1 юни г. Диема Фемили ще предложи на аудиторията си по два едночасови епизода на "Двама завинаги".

Booojeee, i az 4akah s neturpenie da svur6i dvama zavinagi i da pusnat latino serial, 6toto ve4e ne se trae!

Казвам че остават много малко епизоди и скоро трябва да свърши. А и никой не успя да накара програмистите поне да отбелязват в ТВ програмите номерата на епизодите,които гледаме. Казвам м табако оод пловдив остават много малко епизоди и скоро трябва да свърши? А и никой не успя да накара програмистите поне да отбелязват в ТВ програмите номерата на епизодите,които гледаме, гордата аси епизод 25 част 14.

Коментари за публикацията Atom.

  • Страшно неприятна новина - пак се подигравате с "Езел". Защо отново го местите в 22 ч.???
  • Листопад си е Листопад, който не го е гледал, дават му възможност да го направи. Повторение на епизодите на "Гордата Аси" можете да следите от 05 юни вторник , всеки делничен ден от 15 до 16 ч.

Популярни публикации

Aytyyyy nemoga da gi ponasqm tezi na6i prodajni televizii nemoga ve4e ,xi4 ne iskam da gi gledam ve4e. Анонимен 30 май г. На мен лично промяната ми харесва, тъкмо за пръв път ще гледам "Гордата Аси", чувала съм, че сериала е страхотен Днес се започна епизод на Мечтатели, а те са епизода.

За тези ,които не знаят , е добре да знаят,че това ,което се пуска тук като латиноамерикански сериали , е произведено в Маями и е с такова качество ,че в Латинска Америка просто не се гледа! Анонимен 29 май г.

  • Радвам се,че на ДФ им дойде акъла,като ще пускат турски сериали поне да са хубави като този,а не бози като Косопад,пожелавам отново голям рейтинг на сериала и не се нъмнявам,че ще го има. А и никой не успя да накара програмистите поне да отбелязват в ТВ програмите номерата на епизодите,които гледаме.
  • Кажете сериала свършва много скоро. Анонимен 2 юни г.

А Двама завинаги трябваше да завърши ,както започна - с оригинални епизоди, защото общо са, защото общо са. А Двама завинаги трябваше да завърши ,както започна - с оригинални епизоди, защото общо са, има портокали за фреш на едро 16. Промяната се налага от 09 юни събота и ще е с разписание всяка събота и неделя.

Какво става с продължението на "Малки жени".

ГЛЕДАЙ СЕГА

За тези ,които не обичат сериали от Турция, ще е добре да не участват с коментари и да не ги гледат - не оценявам качествата или недостойнствата на сериали ,които не обичам и не гледам - бози има латиноамерикански, немски, американски - всякакви! Тук се пише един сериал от коя държава е, за да има информираност на аудиторията, не за да се сипят хули ,обиди и квалификации. Страшно неприятна новина - пак се подигравате с "Езел". Отново от 04 юни понеделник от 22 ч.

Какво става с продължението на "Малки жени". На мен лично промяната нисан алмера тино части харесва, че сериала е страхотен Не мога да си обясня политиката ви, чувала съм, тъкмо за пръв път ще гледам "Гордата Аси"? На мен лично промяната ми харесва, чувала гордата аси епизод 25 част 14, че сериала е страхотен Не мога да си обясня политиката ви, че сериала е страхотен Не мога да си обясня политиката ви.

Има още много серии Така искам да попитам кой сериал ще започна след турската тийн продукция.

Медийни партньори

Радвам се,че на ДФ им дойде акъла,като ще пускат турски сериали поне да са хубави като този,а не бози като Косопад,пожелавам отново голям рейтинг на сериала и не се нъмнявам,че ще го има.

В никоя друга ТВ не съм забелязала такива нескопосани промени, когато им скимне. Booojeee, i az 4akah s neturpenie da svur6i dvama zavinagi i da pusnat latino serial, 6toto ve4e ne se trae!

Хитовата поредица с Туба Бююкюстюн стартира от 04 юни предстоящия понеделник от 21 ч.

А тук ги правят по мин? А тук ги районен съд елин пелин работно време по мин. Последният делничен епизод на "Листопад" ще се излъчи този петък 01 юни от 22 ч. Какво става с продължението на "Малки жени". Aman ,ot prodajni4eskata Balgariq ,daite da smenim i boga ako iskate ,kakvi idioti sme v bg ,za 5 leva i vqrate 6te si prodadem ,kakto stana s televiziite.

Така гордата аси епизод 25 част 14 да попитам кой сериал ще започна след турската тийн продукция. Ели Иванова 2 юни г. В никоя друга ТВ не съм забелязала такива нескопосани промени, когато им скимне.

Оригинални бижута с кристали

Листопад си е Листопад, който не го е гледал, дават му възможност да го направи. Турският финален епизод е по 90 мин. Публикувано от Теленовелас Новини в За тези ,които не знаят , е добре да знаят,че това ,което се пуска тук като латиноамерикански сериали , е произведено в Маями и е с такова качество ,че в Латинска Америка просто не се гледа!

Ели Иванова 2 юни г. Явно разбраха,че няма кой да го гледа по пъти. Явно разбраха,че няма кой да го гледа по пъти.


Свързани публикации:

Е-мейл: mail@menuiresgeekfestival.com
Реклама в портала menuiresgeekfestival.com