Завинаги свързани 119 епизод


01.07.2018 Автор: Калоян-преслав

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук Инфо: Манав е ядосан на жена си, че е излязла да го търси през нощта.

Притисната от думите на Шравани ,Арчана се съгласява да се омъжи за Джевант. Манав признава на Савита ,че му е трудно да приеме факта ,че Арчу ще се омъжи за друг. Аджит се сбива с непознато момче ,за да защити честта на Вандита.

Арчана не желае да излезе с него ,но Винод я убеждава да не отхвърля предложението. За да помогне на сина си , Савита е готова лично да разговаря с Арчана. Публикувано в Завинаги свързани индийски сериал Нова телевизия сериал телевизия на 3 август г.

Сулочана се среща с Манав и го моли да убеди Арчу да се омъжи отново. Сулочана се тревожи как живее несретната им дъщеря. Бавана е изненадана ,че въпреки бременността си ,Варша желае да започне работа, завинаги свързани 119 епизод. Сулочана се тревожи как живее несретната им дъщеря. Сулочана се тревожи как живее несретната им дъщеря. Арчу съобщава на Сатиш ,че след като се омъжи е принудена да подаде оставка.

След като се разбера, че му е симпатична, Дармеш му предлага да я вземе за жена. Признава ,че ако сключи брак с Арчу ,ще може лесно да се издигне в службата но се опасява ,че личният му живот ще пострада. Моли Арчу да ги информира.

Видеото ще започне след

Савита е трогната от поканата. Гледай видео запис от сериала онлайн или тук. Споделя информацията със своята съпруга. Завинаги свързани , индийски сериал , Нова телевизия , сериал , телевизия. Шравани съветва Манав да стои далеч от личния живот на Арчу.

Арчу споделя със Сулочана безпокойството ,че никога няма да забрави Манав. Манав разкпива на Шравани безпокойството си ,че Джевант трудно ще понесе факта ,че Арчу заема по-висок пост в службата.

  • Завинаги свързани продължава с още по-голямо оплитане на връзките между героите Манав предлага брак на Шравани, а Арчана предлага на Сатиш, да поиска ръката на Варша. В новите епизоди на Завинаги свързани, една лъжа ще промени живота на едно младо момиче, а пъклените интриги на Савита най-накрая.
  • Семейният ритуал не ги сближава, а още повече ги отдалечава. Напомня ,че дори и Арчу да стане негова съпруга ,тя ще продължи да бъде началник във фирмата.

Той е решен да сериала спасители на плажа сърцето на Арчу. Манав запознава Шравани с Джевант, завинаги свързани 119 епизод. Манав се съгласява малкия Завинаги свързани 119 епизод да изиграе бог Кришна в ритуал по случай празника. Манав се съгласява малкия Сачин да изиграе бог Кришна в ритуал по случай празника. Аджит се сбива с непознато момче ,за да защити честта на Вандита. Аджит научава ,че въпреки волята си ,Арчана се е съгласила да се омъжи отново.

Аджит научава ,че въпреки волята си ,Арчана се е съгласила да се омъжи отново.

ГЛЕДАЙ СЕГА

Шравани и разстроена, когато узнава ,че сватбата й с Манав зависи от решението на Арчана. Заплашва Дармеш ,че ако наруши закона ,работниците ще обявят стачка.

След като се уверява ,че той е позитивно настроен към момичето ,му предлага да се ожени за нея.

На живо от БНТ - Световно първенство по футбол, всички мачове. На живо от БНТ - Световно първенство по футбол, всички мачове. Аджит се сбива с непознато момче ,за да защити честта на Вандита. Заплашва Дармеш ,че ако наруши закона ,работниците ще обявят стачка. Сулочана се среща с Манав и го моли да убеди Арчу да се омъжи отново. Бареков завинаги свързани 119 епизод Байрактаров без цензура по Евроком.

Posts navigation

Горещите София Ден и Нощ еп. След като се разбера, че му е симпатична, Дармеш му предлага да я вземе за жена. Дармеш организира празненство по случай раждането на бог Кришна. Думите й амбицират Джевант.

Аджит претърпява трудова злополука. Притисната от думите на Завинаги свързани 119 епизод ,Арчана се съгласява да се омъжи за Джевант. Притисната от думите на Шравани ,Арчана се съгласява да се омъжи за Джевант? Моли Арчу да ги информира. Моли Арчу да ги информира. Аджит претърпява трудова злополука.

Манав признава на Савита ,че му е трудно да приеме факта ,че Арчу ще се омъжи за друг. Манав се противопоставя на решението на Дармеш, завинаги свързани 119 епизод. Вандита поощрява Расика да се бори за правата на бедните!

Наскоро добавени

Сулочана казва на Арчу ,че идеята Манав и близките му да присъстват на церемонията за годежа не е добра. Тя лъже Манав, че съпругата му не е предала пари на сестра му Вандида, но вместо да порицае жена си, той се опитва да поправи грешката й. Когато научава за случилото се ,Арчана е обидена.

ТОП 5 за месеца развалено семейство седем часа разлика сезон 3 епизод 22 anelia gola pravi sex fox life Hustler Завинаги свързани 119 епизод. Сулочана е огорчена ,че Манав не е събрал смелост ,за да убеди Арчу ,че е време да продължи живота си без.

Джевант се държи грубо с Арчу пред служителите в компанията.


Свързани публикации:

Е-мейл: mail@menuiresgeekfestival.com
Реклама в портала menuiresgeekfestival.com