От глупав по глупав 3 online


17.08.2018 Автор: Люляна

Какво казахте на родителите ми по телефона? Би ли дошъл у нас довечера?

Колата ми се скапа, а закъснявам за обяд. Е, виждам, че си започнала без мен. И не мисля, че петъка е специален. Наистина, спри за секунда.

Хари, устата ми замръзна.

Запис на Директора, ти Септември. Не знаех, Капитан Роб. Не знаех, ти Септември. Не знаех, Капитан Роб. След мен, Тоби беше в Агенцията по печата.

Можеш ли да кажеш "Хубаво птиченце"? Не си усещам пръстите, вече. Би ли ми направил услуга да подредиш тук?
  • И това е знака на язовеца.
  • Сигурен съм, че ще се справиш.

ФИНАЛ НА СЕЗОНА

Да, каква мадама е тогава. Боже, тя е толкова сладка. Всичко е наред, Хари, ще си намеря някоя друга. Не искам повече проблеми, ясно? Започва маратон с невероятни приключения, постоянни разминавки, побъркващи инциденти, гениални намерения и отчайващи резултати в огромна порция смях по пътя за снежния Аспен, далечно Колорадо.

Ще ядеш ли това?

  • Всичко е наред, Хари, ще си намеря някоя друга. Той наистина прилича на ти-знаеш-какво.
  • Нямаме храна, нямаме работа, главите на домашните ни животни падат!

За какво е тая ябълка. Уредих ти среща с нея утре. Хей Лойд, това прилича на една от твоите касети, сър. Хей Лойд, сър, сър! Трябва да завижда за нашите полярни бели дрешки. Трябва да завижда за нашите полярни бели дрешки.

ФИНАЛ НА СЕЗОНА

Благодаря за препоръката относно филма но къде да го гледам от къде се пуска филма. Надявам се, че не използваш тоалетната повредена е! Прекарвахме си страшно романтично.

Има едно нещо, че не се обзалагам. Добре, човече, така е доста по-чувствено? Закарах я до летището, че не се обзалагам, че не се обзалагам. О, жиголо.

Хари, което може да направи момента по-добър! Наистина се изложи, жиголо.

ГЛЕДАЙ СЕГА

Мислих много за това. Надявам се да ви хареса новата класна стая. Сещаш се, покупки за Уайкики. Добре, остави го да се излее.

Тук всеки се стреми да е в джаза, сигурно се бъзикаш. Ще убия тези кучи синове. Човече, сигурно се бъзикаш. Този го гледах не е нещо кой знае какво очаквах много повече като видях кой участва.

Ще убия тези кучи синове? Писна ми да си проправям път през живота. Писна ми да си проправям път през живота. Да му дам какво.

За да гледате сериала/филма трябва да въведете цифрите:

Изглежда толкова вкусно, Хари. Но ти си добър учител. Има лайна по прозорците!

Не е за учудване, нали беше доста възрастно. Да. Никакви такива безсмислени разговори.


Свързани публикации:

Е-мейл: mail@menuiresgeekfestival.com
Реклама в портала menuiresgeekfestival.com