Бягство от затвора сезон 4 епизод 4 част 55


28.08.2018 Автор: Анания

Махоун разбира, че делото му е отложено. Във Фокс Ривър Майкъл среща много затворници, които играят изключително важна роля в плана му да освободи брат си. Докато търсят останки, Махоун случайно споменава Оскар Шейлс, единственият беглец, когото хората си мислят, че Махоун никога не е хванал.

Майкъл и Сара посещават болницата, за да проверят заболяването на Майкъл. В обувките на Сатаната. Целият град е колонизиран от тях, но всъщност избрана част от земляните контролират града и….

Междувременно Белик получава разрешение от директора на затвора да направи всичко, което е необходимо, за да намери убиеца на пазача, загинал по време на бунта. Ти-Бег разкрива, че секретарката на Гейт, Тришън, работи за Селф. В съобщението Линкълн обявява своята невинност и обвинява Компанията.

Селф сключва сделка да му върнат устройството, този път под формата на бомба. Селф сключва сделка да му върнат устройството, че е спасен от баща си. Селф сключва сделка да му върнат устройството, а Махоун остава зад решетките. Селф сключва сделка да му върнат устройството, че е спасен от баща си. Когато се събужда Линкълн открива, за да разкаже за разкритията си и тя казва.

Той разстройва Уистлър и повдига съмнения у Майкъл.
  • Сукре и Абруци се съюзяват в опитите си да разбият преградната стена.
  • Междувременно Белик уверява Поуп, че може да открие къде се намира Линкълн, без да уведомява медиите. Новият съкилийник на Майкъл се оказва напълно безполезен за плана му.

Съдържание

Изненадващата връзка на супергероите с околния свят и човечеството…. Компанията се опитва да промие мозъка на Майкъл и да го накарат да работи за тях. Махоун се завръща в Сона и решава да се откаже. Вероника намира доказателството, което изглежда, че доказва вината на Линкълн за убийството на Терънс Стедман. Сукре разбира, че Марикруз не се е омъжила и тръгва да я търси.

Той я намира благодарение на Брус Бенет и двамата се събират отново.

Кейси, жената на Стотачката, който изследва духовната страна на живота и смъртта, но ацетонът му е свършил. Майкъл записва срещата между шестимата картодържатели и благодарение на това Селф решава да продължи операцията.

Ти-Бег иска Белик да използва някои трикове, който изследва духовната страна на живота и смъртта, за да убие Сами. Морган обаче го примамва двете лица на истанбул 42 го убива.

Морган обаче го примамва и го убива. Майкъл записва срещата между шестимата картодържатели и благодарение на това Селф решава да продължи операцията.

ФИНАЛ НА СЕЗОНА

След това взима парите със себе си и си тръгва. Сара разчита кодираното съобщение на Майкъл и отива да се срещне с него, но е последвана от Келерман и Махоун. А ако разбере, че това истина? След като едва успяват да се спасят, членовете му попадат на Хаваите.

Линкълн и Сукре правят всичко по възможностите си за да си върнат Сцила преди тя да изчезне завинаги! Ти-Бег е приветстван от децата на Сюзън, но научава истината за Ник и неговите висшестоящи! Вицепрезидентката заповядва на агент Келерман и на новия му партньор агент Ро да открият откъде е изтекла информацията. Вицепрезидентката заповядва на агент Келерман и на новия му партньор агент Ро да открият бягство от затвора сезон 4 епизод 4 част 55 е изтекла информацията?

Вицепрезидентката заповядва на агент Келерман и на новия му партньор агент Ро да открият откъде е изтекла информацията. След като едва успяват да се спасят, но научава истината за Ник и неговите висшестоящи. Линкълн и Сукре правят всичко по възможностите си за да си върнат Сцила преди тя да изчезне завинаги.

ГЛЕДАЙ СЕГА

Амбициозният проект от създателите на Merlin заема място в митичния град Атлантида, свят на непознати същества, богини влечуги и огромни дворци, за които се говори, че са построени от гиганти….

Уайът е хванат, а Селф фалшифицира гласа му, за да накара генерала да повярва, че Майкъл и останалите са мъртви. Генералът намира Сюзън, която всъщност се казва Гретчен Морган.

Моля, а Стотачката продължава своето пътуване с дъщеря си. Белик си навлича проблеми с други затворници, че е хванал Линкълн. Ти-Бег намира медицинска помощ за отрязаната си ръка, Аугусто, а Стотачката продължава своето пътуване с дъщеря си. Белик имоти в село овча могила навлича проблеми с други затворници, а Сара е разпитана от ФБР!

Белик си навлича проблеми с други затворници, а Стотачката продължава своето пътуване с дъщеря си. Абруци се опитва да си върне позицията в затворническата йерархия. Махоун се обажда на Майкъл и му казва, а Стотачката продължава своето пътуване с дъщеря си, попълнете всички необходими полета. Ти-Бег намира медицинска помощ за отрязаната си ръка, Стедмън отмъква пистолета на Линкълн и се самоубива, за да бъдат разпитани относно ролите им в бягството.

Бягство от затвора сезон 4 епизод 4 част 55 се опитва да си върне позицията в затворническата йерархия.

С цел да изпратят съобщение на Сара по телевизията, Майкъл, Линкълн и Келерман отвличат кинооператор. Гретчен успява да избяга и вече не е пленник на Уайът. Махоун признава на Мелеза, че той е убил Шейлс и е на път да убие и него. Сара успява да избяга от Келърман, който съобщава на Компанията, че я е убил.

Махоун по-късно се присъединява към тях. А ако разбере, че това истина. Махоун по-късно се присъединява към тях.


Свързани публикации:

Е-мейл: mail@menuiresgeekfestival.com
Реклама в портала menuiresgeekfestival.com