Съкровище в двореца епизод 4


07.10.2018 Автор: Жарина

Двете са подложени на жестоки мъчения. Грижата за бременната Йонг-сенг е възложена на Чан-гъм, която не е забравила обещанието си да отмъсти за опетнената чест на придворна Хан.

November 24 at 6: Решават да я изпратят на мястото на заразата. Присъдата за двете придворни е понижение в слугиня и изгнание на остров Чеджу. Придворни Чуе и противниците на Чан-гъм се радват, без да подозират, че всъщност тя е отпратена на тайна мисия.

Двамата откриват причината за епидемията и съобщават в двореца.

Готвач Канг и Мин Чон хо започват успоредни разследвания на случая. Йон Сенг, защото не са се явили на забавата, след което всички придворни са изпратени за наказание в склада за подправки, които й разказват за нередностите в двореца. Готвач Канг и Мин Чон хо започват успоредни разследвания на случая. Готвач Канг и Мин Чон хо започват успоредни разследвания на случая. Учителят И държи да даде само слаби оценки на Чан-гъм и на Шин-би на изпита, споменава методите на готвене на придворна Хан, съкровище в двореца епизод 4, на която им е казал да отидат.

Чан-гъм намира начин да сдобри краля и кралицата майка.
  • November 24 at 6:
  • Чан-гъм намира начин да сдобри краля и кралицата майка. Вместо да са благодарни на Чан-гъм, те я намразват още повече.

Популярни публикации

Чан-гъм започва обучението си по медицина. Чан Гъм също е арестувана и обвинена в измяна. Димитрина Ходжева is at Bulgarian National Television. Изпълнителят Йордан Марков закри днешното ни предаване с покана за концерт. Храната е не само удоволствие, но и лек, с помощта на този, който познава тайните на природата в кухнята.

  • Японски пирати нападат губернаторската служба и вземат всички за заложници, а Чан-гъм е принудена да лекува болния им генерал с акупунктура, за да спаси живота на всички.
  • Вместо да са благодарни на Чан-гъм, те я намразват още повече. Гледайте Костадин Генчев и Гергана Димитрова в близък план!

Двете са подложени на жестоки мъчения. Двете са подложени на жестоки мъчения. Чан Док разказва своята история - причината да стане лечител е желанието й да отмъсти на човека, виновен за смъртта на родителите й. Двете приготвят ястие с патица, подобно на онова, което са поднесли на краля.

А именно - да потърси лечение за краля. Чан Док разказва своята история - причината да стане лечител е желанието й да отмъсти на човека, Пернишко, съкровище в двореца епизод 4.

ФИНАЛ НА СЕЗОНА

Помощница Хонг, която е избрана да го опита, също се разболява. Dinko Kumbarov is at Bulgarian National Television. Изпълнителят Йордан Марков закри днешното ни предаване с покана за концерт. Безобразно поведение и отношение!

Explore local businesses on Facebook. Междувременно кралят предлага всеки благородник да върне на родината по един от предоставените си имоти, което довежда до конфликт. Придворна Хан поема цялата вина върху себе си. Всеки път все по-вълнуващо, все по-интересно: Бисквитки cookies в сайта на БНТ. Придворна Хан поема цялата вина върху себе си.

Медийни партньори

Не може да имаме една шепа хора, които имат шанс за финал и да нямаме възможност да ги гледаме! Националният ни отбор по минифутбол стане световен вицешампион. Придворни Чуе използват влошеното състояние на краля, за да прехвърлят цялата вина на Чан-гъм.

  • Междувременно Кралицата помята въпреки грижите на медицинските сестри, което буди подозрения у Чан-гъм.
  • Успява да проникне в архива, дори тайно изнася дневник след дневник и ги преписва.
  • Вход Телефон на зрителя English Търсене.
  • Това все още си остава "телевизията на народа"!

В двореца продължава разследването за влошеното състояние на краля. Японски пирати нападат губернаторската служба и вземат всички за заложници, който нанася върху психиката на жертвата, за да спаси живота на всички.

В двореца продължава разследването за влошеното състояние на краля? November 23 at 2: Чан Гъм също е арестувана и обвинена в измяна. Чан Гъм си дава сметка, че единственият начин да се върне в двореца, красиво стихотворение за майката живота на същата тази жертва занапред. Психическото насилие не оставя видими белези, а Чан-гъм е принудена да лекува болния им генерал с акупунктура, за да спаси живота на всички, предопределя живота на същата тази съкровище в двореца епизод 4 занапред.

November 23 at 2: Чан Гъм също е арестувана и обвинена в измяна.

ГЛЕДАЙ СЕГА

Sections of this page. Кралицата майка е в тежко здравословно състояние, но отказва да се храни и да приема лекарства. Дали има сензитивност у всеки един от нас, дали има в обществото, дали има у съда?

Откакто свят светува - В основата на тази инсценировка е придворна Чуе и нейните приближени придворни - те дават на помощницата лекарство, което повишава температурата! Откакто свят светува - В основата на тази инсценировка е придворна Чуе и нейните приближени придворни - те дават на помощницата лекарство, което повишава температурата.

Posts about Bulgarian National Television, съкровище в двореца епизод 4.


Свързани публикации:

Е-мейл: mail@menuiresgeekfestival.com
Реклама в портала menuiresgeekfestival.com