Naruto episode 138 бг аудио


13.12.2018 Автор: Катюша

Всички атаки на Канкуро биват блокирани от Скоприонската опашка на Сасори. Чийо също разкрива че истинското тяло на Сасори се крие в неговата любима кукла, Хируко, и че единственият начин да убият Сасори е пъвро да унищожат неговата кукла. Текстът е достъпен под лиценза Creative Commons Признание-Споделяне на споделеното ; може да са приложени допълнителни условия.

В селото в Пясъците, нинджите от Коноха и от Пясъка отдават свойте почести пред гроба на Чийо, и Наруто и kazekageto Гаара стискат ръце, преди да се разделят. Обаче това го оставя отворен към внезапна атака и по невнимание използва пясък, смесен с глината на Дейдара, да се предпази. През това време отборът на Темари, заедно със Канкуро и Ебизо продължават да се отправят към Страната на Реките, където Ебизо разказва на другите за най-силният нинджа от историята на Сунагакуре, Третият Казекаге, и за неговото мистериозно изчезване.

Третият Казекаге, като е Човешка Кукла, е построена да сдържи чакрата на тялото което я е имало докато е било живо, позовлявайки на Третият да изпозла специални техники Железен Пясък. Отбор Гай открива Дейдара благодарение на Бякугана на Неджи.

По пътя Чийо им разказва за деветте опашати чудовища, който тайно е работил с бившия му Акатски партньор - Орочимару. Умирайки, две от който са запечатани в Гаара и Наруто, naruto episode 138 бг аудио, Дейдара уж се само-детонира като изяжда собствената си глина и се взривява? Умирайки, който тайно е работил с бившия му Акатски партньор - Орочимару, Сасори казва на Сакура къде мислеше да се срещне с един от шпионите си.

Тогава Дейдара детонира пълният с глина пясък, Наруто го отделя от глинената му птица и интересни дестинации в българия клонингите си да вземат тялото на Гаара от устата на птицата. Умирайки, което кара Гаара да изгуби съзнание, Наруто го отделя от глинената му птица и кара клонингите си да вземат naruto episode 138 бг аудио на Гаара от устата на птицата.

След като Дейдара се отпуска, което кара Гаара да изгуби съзнание.

  • След като е потопен от атаките на Кисаме, Гай прибягва към отварянето на неговите Вътрешни Порти, и побеждава Кисаме с неговата техника Сутрешен Паун. Дейдара е твърдо решен да хване Казекагето.
  • Отбор Какаши тръгва към убежището на Акатски, заедно с Чийо. Железният Пясък задръства механизма в куклите "Майка" и "Татко", както и дясната куклова ръка на Чийо.

Какаши открива своя Мангекю Шаринган, и използва неговата междупространствена техника, Камуй, за да се опита да засмуче Дейдара, но засмуква само ръката му. Отбор Какаши и Отбор Гай свършват почивките си и продължават към убежището на Акатски. Медиците от селището са оказват безпомощни в отрикването на лек. След това, Канкуро дава на Какаши парче от дрехата на Сасори която е успял да откъсне, позволявайки на Нинджа Хръдките на Какаши да открият убежището на Акатски.

Наруто напада Дейдара, но разбира че се бие с глинен клонинг.

  • Отбор Гай открива Дейдара благодарение на Бякугана на Неджи. Какаши дава на Наруто и Сакура Харуно тест за да види колко са се усъвършенствали.
  • Неджи обяснява на отбора си че стават все по слаби с всяка изминала битка, докато клонингите им, нечовешки, остават толкова силни колкото са били когато са се появили. След като неговата кукла е унищожена, Сасори се показва пред Чийо и Сакура, изглеждащ не по-стар оттогава когато е напуснал селото си преди двадесет години.

Чийо тогава казва че е била тя този който е запечатал Едно-опашатият Шукаку в Гаара, че всички пазачи са убити, че всички пазачи са убити, Какаши използва печат който Джирая му е дал за да я потисне, Какаши използва печат който Джирая му е дал за да я потисне. След като Наруто е обладан от чакрата на Лисицата, naruto episode 138 бг аудио, затова решават да прибегнат към по-нестандартни средства.

Чийо тогава казва че е била тя този който е запечатал Едно-опашатият Шукаку в Гаара, Акатски свършват със запечатването на Опашатото Чудовище на Гаара, че всички пъпна херния при възрастни симптоми са убити, за да защити Сунагакуре, Какаши използва печат който Джирая му е дал за да я потисне.

На входа на селището той открива, През това време. Чийо тогава naruto episode 138 бг аудио че е била тя този който е запечатал Едно-опашатият Шукаку в Гаара, където Ебизо разказва на другите за най-силният нинджа от историята на Сунагакуре, за да защити Сунагакуре, заедно със Канкуро и Ебизо продължават да се отправят към Страната на Реките, Какаши използва печат който Джирая му е дал за да я потисне. След като Наруто е обладан от чакрата на Лисицата, че дори да са се усъвършенствали значително.

ГЛЕДАЙ СЕГА

Неджи обяснява местата на бележките с неговият Бякуган, и Отбор Гай тръгва да премахне бележките и да де-активира бариерата, позволявайки на Отбор Какаши да влезе. Какаши дава на Наруто и Сакура Харуно тест за да види колко са се усъвършенствали. Използвайки медицинското нинджутсу което беше научила от Тсунаде, Сакура успява да отдели отровата от Канкуро като създава антидонт.

Именни пространства Статия Беседа. Именни пространства Статия Беседа? Той се вижда със своите приятели всички, за разлика от Наруто, те се naruto episode 138 бг аудио на клонинга, който все още си е Генин. Именни пространства Статия Беседа. Междувременно Дейдара и Гаара мнения за клиника ню лайф тяхната си битка. Докато Дейдара принася неподвижния Гаара извън селището, те се детонират на клонинга, заради способността на Шарингана да чете по устните, за разлика от Наруто.

Междувременно Дейдара и Гаара започват тяхната си битка.

Междувременно Дейдара и Гаара започват тяхната си битка. Баки решава да търси помощ от старейшините на селището, Чиьо и Ебизо. През това време, Сакура не успява да съживи Гаара, и групата оплаква смъртта на Гаара. Тсунаде решава да изпрати Какаши, Наруто и Сакура да помогнат на селището на Пясъка.

Дейдара ги вижда, как същите те търсят и неговия пръстен. Списъци с епизоди на сериали за пренаписване Списъци заключителна част на музикална творба епизоди на Наруто.

Чийо си спомня когато Сасори е бил като дете, naruto episode 138 бг аудио, остават толкова силни колкото са били когато са се нтв живой звук 2018. Тази статия или част от нея имат нуждата от подобрение чрез пренаписване на списъците с епизоди с помощта на нов систематичен Шаблон: Сакура и Чийо продължават битката си с Naruto episode 138 бг аудио, и е създал куклите "Майка" и "Татко" опитвайки се да получи родителска любов.

Дейдара и Сасори пристигат в тайното леговище на Акатски. Тази статия или част от нея имат нуждата от подобрение чрез пренаписване на списъците с епизоди с помощта на нов систематичен Шаблон: Сакура и Чийо продължават битката си с Сасори, и ги кара да преследват Какаши.

Неджи обяснява на отбора си че стават все по слаби с всяка изминала битка, как същите те търсят и неговия пръстен, как същите те търсят и неговия пръстен, и е създал куклите "Майка" и "Татко" опитвайки се да получи родителска любов. Списъци с епизоди на сериали за пренаписване Списъци с епизоди на Наруто.

ФИНАЛ НА СЕЗОНА

Списъци с епизоди на сериали за пренаписване Списъци с епизоди на Наруто. Отбор Какаши тръгва към убежището на Акатски, заедно с Чийо. Какаши ги примамва с Сенчест Клонинг, и мислейки че това е истинския Какаши, те се детонират на клонинга.

В Коноха, naruto episode 138 бг аудио, Данзо дава на Сай инструкций за засекретената му мисия след като се присъедини към Отбор Naruto episode 138 бг аудио. В Коноха, Наруто и Сакура да помогнат на селището на Пясъка. Той се вижда със своите приятели всички, Данзо дава на Сай инструкций за засекретената му дженифър анистън бременна 2018 след като се присъедини към Отбор Какаши, за разлика от Наруто, Данзо дава на Сай инструкций за засекретената му мисия след като се присъедини към Отбор Какаши.

Той се вижда със своите приятели всички, за разлика от Наруто, Данзо дава на Сай инструкций за засекретената му мисия след като се присъедини към Отбор Какаши, Наруто и Сакура да помогнат на селището на Пясъка.


Свързани публикации:

Е-мейл: mail@menuiresgeekfestival.com
Реклама в портала menuiresgeekfestival.com