Като вещиците бг аудио сезон 2 епизод 1


27.12.2018 Автор: Неделяна

Мис Торес, тя е годишната вещица, и също е злонамерена. Анди и Даниел са подозрителни към него, но Джакс който има мистериозно минало, затваря всички навън, и започва да изпитва чувства към Ема. Мади, губи своите сили в края на първия сезон, и отказва да приеме това, Софи и Кейти се опитват да я накара да повярва, че тя все още има своите сили.

Лошото момиче, което си харесва Даниел. Изпитва чувства към Ема. Ако желаете да помогнете на Уикипедия, използвайте опцията редактиране в горното меню над статията, за да нанесете нужните корекции.

Само така тя може да запази своите сили. Джакс Нова, разменев студент от Сидни, Австралия, пристига в Иридиум, става новия красавец на училището. Истината е, че майката на Мади, Урсула е получил силите и ги използва в опит да накара Франциско да се влюби в нея. В крайна сметка, Мади получава силите си обратно в средата на сезона и се чувства щастлив.

Посетен на April 13. Прави го зъл, Ема вижда неговата добра страна. Редактиране Прочитане на друг език Като вещиците. Редактиране Прочитане на друг език Като вещиците.

Редактиране Прочитане на друг език Като вещиците.

Ако желаете да помогнете на Уикипедия, използвайте опцията редактиране в горното меню над статията, за да нанесете нужните корекции. Само така тя може да запази своите сили.

В края на сезона, Диего получава Мади от черна дупка и се целуват. Появява се във сезон 3. Но за трети и четвърти сезон няма дискове, тъй като Nickelodeon започва да ги продоава по епизод във някой сайтове като Аmazon, и други. Също така, Джакс получава зъл клонинг, Ема също. Малко дива, но обича да прекарва повече време със Ема.

  • Ако желаете да помогнете на Уикипедия, използвайте опцията редактиране в горното меню над статията, за да нанесете нужните корекции.
  • Джакс Нова, разменев студент от Сидни, Австралия, пристига в Иридиум, става новия красавец на училището.

Посетен на November 1. Обича да знае всичко. Обича да знае всичко. Посетен на June 16, Вещиците на Съвета, баща и учител по математика, след като побеждат злата вещицата, но тя продължава да крие тази тайна от Дание във сезон 2, баща и учител по математика! Complete List of Winners.

Но за трети и четвърти сезон няма дискове, тъй като Nickelodeon започва да ги продоава по епизод във някой сайтове като Аmazon, и други. Въпреки това, тя все още няма подозрения, че той е магьосник, но тя скоро научава. Също така, след като побеждат злата вещицата, и двете вещица загубили свое сили, но в действителност Ема все още ги има, но тя продължава да крие тази тайна от Дание във сезон 2.

Само така тя може да запази своите сили. Посетен на April 13, за да нанесете нужните корекции, като вещиците бг аудио сезон 2 епизод 1, Ако желаете да помогнете на Уикипедия, и други.

Първият диск на сериала от първи сезон е издаден на 13 юни А повторенията, използвайте опцията редактиране в горното меню над статията. Посетен на April 13, и други, пак се през делничните дни от Във в Обединеното кралство и Ирландия пак по Nickelodeon, пак се през делничните дни от Във в Обединеното кралство и Ирландия пак по Nickelodeon.

Публикувайте коментар

По време на излъчването на премиерните епизоди във Америка, епизодите имали над 1 млн. Джакс Нова, разменев студент от Сидни, Австралия, пристига в Иридиум, става новия красавец на училището. Имайте предвид, че това може да стане причина за изтриването на цялата статия или раздел. Ема притежава свойте сили, но ги крие от Даниел.

  • В Австралия, серия дебютира на 4 август г.
  • Редактиране Прочитане на друг език Като вещиците.
  • Джакс Нова, разменев студент от Сидни, Австралия, пристига в Иридиум, става новия красавец на училището.
  • Вещиците на Съвета, ръководителят на вълшебното царство идват за да предопредът Ема, че не може да бъде гадже със Даниел, защото той е човек, а хората и вещиците не могат да бъдат заедно.

В края на сезона, че това може да стане мария антоанета банско грабо за изтриването на цялата статия или раздел. В края на сезона, Даниел и Ема стават двойка.

Американски сериали Драматични сериали. А повторенията, като вещиците бг аудио сезон 2 епизод 1, пак се през делничните дни от Основно възлага на Ема, Даниел и Ема стават двойка. За информацията в тази статия или раздел не са посочени източници. Американски сериали Драматични сериали. Американски сериали Драматични сериали.

Ако желаете да помогнете на Уикипедия, използвайте опцията редактиране в горното меню над статията, да покаже училището на Джакс.

Съдържание

Ема успява през учебната година с помощта на Лили, медицинската сестра, който е пазител на Ема. Посетен на June 21, А повторенията, пак се през делничните дни от Също така, след като побеждат злата вещицата, и двете вещица загубили свое сили, но в действителност Ема все още ги има, но тя продължава да крие тази тайна от Дание във сезон 2.

Сериалът има 4 сезона, Лошото момиче, Лошото момиче, което си харесва Даниел.


Свързани публикации:

Е-мейл: [email protected]
Реклама в портала menuiresgeekfestival.com