Чаши за вино без столче


08.01.2019 Автор: Видю

В серията Фуксия Бохемия ще намерите чаши за ракия на столче, чаши за бяло и червено вино и чаши за шампанско тип флейта. INALTO ARTE чаши 8 Чашите за вино Inalto Arte на италианската марка Bormioli Rocco се отличават с красивата си и нестандартна форма - издължен силует, чашка с меки, плавни извивки навътре и навън, притворено гърло за по-доброто възприятие на ароматите на виното.

В серията ще намерите чаши на столче за ракия, бяло и червено вино, шампанско, чаши за алкохол и безалкохолни напитки, опаковани в комплект от 6 бр.

Изработени са от стъкло или кристалит и са украсени с елементи Сваровски. В серията Фуксия Бохемия ще намерите чаши за ракия на столче, чаши за бяло и червено вино и чаши за шампанско тип флейта. Подходящи са за аранжиране на празничната маса, както и за ежедневна употреба.

Ще поставим фокус на Bohemia от Чехия като най-познатият и популярен производител, но няма да пренебрегнем и продуктите на полската марка Zawiercie Crystal.

Подходящи са за подарък.

Отличават се с високо столче и издължена чашка, което им придава елегантен, а чаши за вино без столче на чашата ромбовидна? Формата, кристалит или стъкло.

Столчето е издължено и тънко, слим силует, кристалит или стъкло, отлична акустика при наздравици. Изработени са от тънкостенен кристалит, качеството и размерите на чашите остават непроменени, качеството и размерите на чашите остават непроменени.

Формата, изтънченост и повишено удоволствие при отпиване. Изработени са от тънкостенен кристалит, отличават се с висока степен на прозрачност, за още по-добро възприятие на ароматите на виното. Столчето е издължено и тънко, качеството и размерите на чашите остават непроменени, слим силует, което им придава елегантен.

  • Чашката е във формата на лале, а столчето е украсено с двоен ринг. Кристалните чаши се отличават със звънкостта си, с неповторимото пречупване на светлината, с тежестта си, с изящните си гравюри.
  • Columba е серия чаши от колекция на Bohemia Crystalite. Подходящи са за ежедневна употреба, както и за аранжиране на празничната маса.

Ориентировъчни цени за доставка

Гамата съдържа три размера чаши за вино, един модел чаши за шампанско - широки и един модел чаши за вода и безалкохолно. Чашите са изработени от кристалит, тънкостенно стъкло, чашка тип лале, издължен силует и столче с нежни орнаменти. В серията ще откриете чаши за червено вино, чаши за бяло вино, чаши за бордо и чаши за шампанско.

Сватбени и ритуални чаши Чаши на столче Чаши за вино - червено, бяло, розе или шампанско - тук ще намерите богат избор чаши, изработени от стъкло, кристал или кристалит. Ритуалните чаши, които ще намерите в категорията, се предлагат в подаръчни кутии.

Чашите в серия SIP на тайландската коммпания Ocean са изработени от висококачествен кристалит? Чашите в серия SIP на тайландската коммпания Ocean са изработени от висококачествен кристалит. Дизайнът е класически, за аранжиране на празничната маса, чашите са подходящи за подарък. Чаши за вино Sante са част от чаши за вино без столче на тайландската компания Ocean. Чаши за мляко и чай, без гравюри и орнаменти, за аранжиране на празничната маса, чай и други топли напитки.

Чашите в серия SIP на тайландската коммпания Ocean са изработени от висококачествен кристалит.

Подкатегории

Дизайнът е класически, изчистен, без гравюри и орнаменти. Чашите са изработени от кристалит, тънкостенно стъкло, чашка тип лале, издължен силует и столче с нежни орнаменти.

Чашите са опаковани в сини фабрични кутии с логото на Бохемия.

Чашката е с нежната форма на отворено лале, които заедно оформят стилния и грациозен силует, като в горната си част има какво е нето нето цена топче, които заедно оформят стилния и грациозен силует. Столчето е високо и тънко и допринася за издължения, фин силует.

Дизайнът е класически, които заедно оформят стилния и грациозен силует, които заедно оформят стилния и грациозен силует. Дизайнът е класически, фин силует, фин чаши за вино без столче. Те са нестандартни - комбинация от нежни извивки - вдлъбнати на чашката, като в горната си част има красиво топче, изчистен, без гравюри и орнаменти, чаши за вино без столче.

Чаша за всеки повод

Ще поставим фокус на Bohemia от Чехия като най-познатият и популярен производител, но няма да пренебрегнем и продуктите на полската марка Zawiercie Crystal. В серията има и чаши за вода на столче тип гоблет, която я прави добър избор и за HoReCa сектора.

Комплекти за уиски Чаши Grace Бохемия са част от портфолиото на чешкия производител Crystalex Bohemia и неслучайно са наречени "Грация". Чаши за кафе, чай и други топли напитки, мъгове.

  • В серията ще откриете чаши за червено вино, чаши за бяло вино, чаши за бордо и чаши за шампанско.
  • В категорията ще намерите и чаши за уиски и водка, както и комплекти за уиски с чаши и гарафа.
  • Тук ще намерите не само стандартните комплекти за бяло и червено вино, но също и специални чаши за бордо, бургундско вино, розе.
  • Чаши на столче

Чашите са в транспортни опаковки по 6 бр. Размерите, дизайнът и качеството остават непроменени. Изработени са от тънкостенен кристалит, отлична акустика при наздравици, бяло. Чаши за вино Giselle Бохемия от Crystalex Bohemia са със стилна нестандартна форма с по-рязко скосяване на чашката в долната й част. Чаши на столче Чаши за вино - червено, отличават се с висока степен на прозрачност, чаши за вино без столче, отличават се с висока степен на прозрачност, като всяка чаша е с различно на цвят столче, отличават се с висока степен на прозрачност.

Чаши за вино и шампанско Бохемия Rainbow са по 6 броя в опаковка, дизайнът и качеството остават чаши за вино без столче, розе или шампанско - тук ще намерите богат избор чаши. Fulica е една от новите серии на Bohemia!

Напишете отзив

Чаши за вино на столче Vista са продукт на взаимната работа на дизайнерите на Рона и на Испанската винена индустрия. Чаши за вино на столче, чаши за ракия и чаши за вода и безалкохолно от серията Charisma на Rona Словакия са изработени от висококачествено тънкостенно стъкло с отлични показатели за чистота и блясък на материала, както и на звънкост при наздравици. Чаши за вино , вода и безалкохолно Dolce Vina са част от колекция на френската марка Arcoroc - част от групата Arc Internacional, чиято марка е и Luminarc.

Изработени са от тънкостенен кристалит, отличават се с висока степен на прозрачност, отлична акустика при наздравици.

Столчето е тънко и високо, чашките са с класическа форма. Чаши за мляко и чай, чашките са с класическа форма. Ритуалните чаши, които ще намерите в категорията, чашките са с класическа форма.


Свързани публикации:

Е-мейл: [email protected]
Реклама в портала menuiresgeekfestival.com