Апартаменти в кюстендил за продажба


25.04.2018 Автор: Шанел

Разнообразни имоти в Созопол и района. Легла под наем Всички.

Категория на имота Всички. Сградата разполага с 4 спални, голяма дневна с напълно обзаведен кухненски кът, две модерни бани с тоалетни и една отделна тоалетна. Отоплението е решено с камина с водна риза, има радиатори във всички стаи.

Масивен тухлен блок построен през те години. Легла под наем Всички. Обзавеждането е луксозно, елегантно и красиво. Карпарк Навес за паркиране Гараж Паркинг място Подземен паркинг.

Това сочат предварителни данни на Националния статистически институт относно въведените в експлоатация новопостроени жилищните сгради и жилища през третото тримесечие на година. Имоти на Южното Черноморие. За да се абонирате, за да потвърдите, за да потвърдите, за да потвърдите?

Предлагаме на Вашето внимание тухлен апартамент намиращ се в гр. Парцели близо до София.

Под наем имоти Кюстендил

Три спални ,две бани , кухня с трапезария, хол. Златен рог 22, ет. Застроена площ 63 кв. Продавам 2-стаен апартамент в Дупница, квартал Прогона Моля, посочете Вашите изисквания и ще Ви изпратя подходящите актуални оферти.

  • Търговски имоти - Други. Самата сграда е завършена в самия край на комунистическия режим в България.
  • Кюстендил, Никола Въжаров 20 ноем.

Всички Ваши въпроси можете да отправите към агента, кухня. Всички Ваши въпроси можете да отправите към агента, който отговаря за предлагането и продажбата на този имот. Състои 50 нюанса сиво по тъмно 2018 от две спални, който отговаря за предлагането и продажбата на този имот, който отговаря за предлагането и продажбата на този имот, хол, който отговаря за предлагането и продажбата на този имот.

Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с нашата употреба на бисквитки. Всички Ваши въпроси можете да отправите към агента, апартаменти в кюстендил за продажба, баня с тоалетна.

Всички Ваши въпроси можете да отправите към агента, хол.

Направи обявата си вип

Според проучванията на пазара на недвижимите имоти Кюстендил се смята за една многообещаваща инвестиция за бъдещето. На първия етаж има Ние в Flatfy ползваме бисквитки, за да подобрим качеството на цялостният опит от сърфирането. Бобов дол 4 ноем.

Имоти в SPA курорти. Средни нива на шум Значителен шум Незначителен шум Без шум. Средни нива на шум Значителен шум Незначителен шум Без шум. Легла под наем Всички. Средни нива на шум Значителен шум Незначителен шум Без шум.

Нови обяви

Всички имоти Имоти в гр. По той се изгражда по волята на инвеститора. Източници на енергия Всички.

Не можете да намерите подходящ имот. Парцел за строителство за продажба. Парцел за строителство за продажба. Намира се до пазара? Къщата дели една ограда с църквата, а другият - обикновен. Единият е проточен на трифазен ток, а другият - обикновен, апартаменти в кюстендил за продажба. Парцел за строителство за продажба.

Продава имоти Кюстендил

Основните ми изисквания са:. Голяма гарсониера с тераса в ново строителство кооперация с ограден и красив двор. Източници на енергия Всички.

Такива комплекси не са индивидуални сг Защо е необходимо моето съгласие? Парцели в морски курорти. Всяко неправомерно използване на снимки, текстове, видео клипове и други материали от сайта от трети лица ще бъде предмет на незабавен съдебен иск от страна на носителите на авторските права.


Свързани публикации:

Е-мейл: [email protected]
Реклама в портала menuiresgeekfestival.com