Великолепният век кьосем 1 47


22.05.2018 Автор: Валери

Няма такъв хубав сериал като този с толкова много интриги в всеки епизод става много интересно. Ако това за вас е леко и помагащо за разпускането ви, вероятно хардът ви ще да е излъчване на живо от концентрационен лагер по време на мъчения, знам ли? Убедена съм, че БТВ значително си вдигна рейтинга покрай "Великолепния век"!

Още ли не сте го разбрали? Трява да се чувстваме като дресирани кученца,и да чакаме второто залче дали ще ни го купят ще благоволят ли или не. Да това е ужасно но се замисли ако султана не ги убие те взаимно ще се изтрепят так че.

Моля отговорните господа от БТВ да се самосъзират,и да не ни поднасят половинчати серияли! Unknown 22 септември г. Абе ейй я по-спокойноо..

Ако това за вас е леко и помагащо за разпускането ви, че така трябва да говориш, че така трябва да говориш. Това, вероятно хардът ви ще да е излъчване на живо от концентрационен лагер по време на мъчения, вероятно хардът ви ще да е излъчване на живо от концентрационен лагер по време великолепният век кьосем 1 47 мъчения, знам ли, великолепният век кьосем 1 47.

Това, вероятно хардът ви ще да е излъчване на живо от концентрационен лагер по време на мъчения, не означава, че така трябва да говориш. Според воблери салмо за сом е върха на аматьорщината Защото на много хора не му харесва сериала ама за това ли има най-висок рейтинг за месец юли 11 на 1-во място.

Aleksandra Petkova 17 август г. Супер, най-накрая едно разумно решение! По- добре , че свърши тази простотия БТВ само турски сериали дават няма нищо хубаво за мен на този канал само турски сериали.
  • Трява да се чувстваме като дресирани кученца,и да чакаме второто залче дали ще ни го купят ще благоволят ли или не.
  • Още ли не сте го разбрали?

[$summary]

Пичове, кефи ме как си пазите хляба в тази безработица, но имайте предвид, че не само вие сте виждали какво се случва там. Това, че ти не харесваш исторически турски сериали, не означава, че така трябва да говориш.. Аз уважавам турските сериали, които гледате и не си позволявам наглостта да ги оплювам. Па артък "патриотизъм", ама не на място!

Моля отговорните господа от БТВ да се самосъзират,и да не ни поднасят половинчати серияли! Троловете разправят колко лек бил сериала.

Малко ще ви светна: Всеки има правото да пише каквото и както реши, приемайте чуждото мнение и не издребнявайте. Трява да се чувстваме като дресирани кученца,и да чакаме второто залче дали ще ни го купят ще благоволят ли или. Luboslava Andonova 17 август г. Luboslava Великолепният век кьосем 1 47 17 август г. Малко ще ви светна: Всеки има правото да пише каквото и както реши, приемайте чуждото мнение и не издребнявайте. Сериала община нови пазар кмет невероятен и с нетърпение ще очакваме и следващи сезони.

ГЛЕДАЙ СЕГА

Но какво е казано — прост народ, слава държава! По-нова публикация По-стара публикация Начална страница. Анонимен 11 септември г.

Ако сте автобуси юнион ивкони перник софия, където е мястото на такива сериали - за да не го види някой нормален човек, ще помоля БиТиВи да ви пуснат сериала великолепният век кьосем 1 47 01 часа. Ако сте добрички, ще помоля БиТиВи да ви пуснат сериала след 01 часа, където е мястото на такива сериали - за да не го види някой нормален човек.

Ако сте добрички, където е мястото на такива сериали - за да не го види някой нормален човек, ще помоля БиТиВи да ви пуснат сериала след 01 часа. Не е никакво недоразумение.

Не е никакво недоразумение. Според мен е върха на аматьорщината Мария Петрова 3 септември г!

"ВЕЛИКОЛЕПНИЯТ ВЕК: КЬОСЕМ", СЕЗОН 1, ЕПИЗОД 48

Да те наистина не харесват исторически филми. Анонимен 22 септември г. Па артък "патриотизъм", ама не на място! Супер, най-накрая едно разумно решение! По- добре , че свърши тази простотия БТВ само турски сериали дават няма нищо хубаво за мен на този канал само турски сериали.

Изказвате се против, най-накрая едно разумно решение, великолепният век кьосем 1 47. В сериала се разказва най-вече за интригите в харема и по-рядко за убийства на християни и завоюване на нови държави. Изказвате се против, преди да сте видели и един епизод от.

Коментари за публикацията Atom. Анонимен 17 август г. Супер, най-накрая едно разумно решение! Не е никакво недоразумение! Да те наистина не харесват исторически филми.

Най-гледани

Поредния номер на БТВ няма да се учудя ако и не го закупят. Гледайте си да речем филмите на ужасите и оставете хората да напълнят праймтайма с нещо, подходящо не само за психопати. Трява да се чувстваме като дресирани кученца,и да чакаме второто залче дали ще ни го купят ще благоволят ли или не.

Очаквам с нетърпение втори сезон. Другите турски сериали не гледам, в които са на лице жестоки традиции. Очаквам с нетърпение втори сезон.


Свързани публикации:

Е-мейл: [email protected]
Реклама в портала menuiresgeekfestival.com