Продажба имоти в добрич


10.07.2018 Автор: Адриана

Географското положение, близостта до големите черноморски курорти, развитото селско стопанство, търговска база и добри транспортни връзки, са сред ключовите му предимства. Продажба Двустаен апартамент ID Топола карта 68 кв.

Първата къща се състои от коридор, стая с оста.. Таванът е приспособен за склад. Предлагаме на вашето внимание едноетажна семейна къща ново строителство, разположена в Соколово, на 6 км от Балчик и на 10 км от плажа и морето. Морска панорама РЗП кв. Средни нива на шум Значителен шум Незначителен шум Без шум.

Къщата се състои се от 2 спални, хол и коридор, продажба имоти в добрич, трапезария? Къщата е със сменена дограма, склад, хол и коридор, три стаи. Разположен е върху високата част на платото до. Къщата се състои се от 2 спални, склад, склад! Разположен е върху високата част на платото до.

ID Ексклузивно от Явлена! Нова двуетажна къща с басейн на 5 км от Балчик.

Продажба на недвижими имоти в Добрич

Районът се намира в североизточна България, на изток граничи с Черно море, а на север с Румъния. Ниво на шума Всички. Самостоятелна къща на три нива, състояща се от обширна дневна с кухненска и холна части на приземния етаж, две спални, с излаз на тераса с нескриваема морска панорама и трета спалня, също излизаща на тераса с фронтална гледка към крайбрежната алея и морето.

Добрич е културен, икономически и административен център на Добруджа - житницата на България. За удобството на живущите има Нова двуетажна къща с басейн на 5 км от Балчик.

Санитарен възел на всеки етаж. Къщи в зимни курорти. Санитарен възел на всеки етаж. Санитарен възел на всеки етаж. Къщи в зимни курорти! Санитарен възел на всеки етаж, продажба имоти в добрич. Добрич е осмият по големина град в България и е исторически център на южна Добруджа?

Недвижими имоти в Добрич за продан

Нашият екип от опитни юристи може да ви консултира по всякакви правни казуси. Нова двуетажна къща с басейн на 5 км от Балчик. Възможност за разделяне на парцела! Жилището е обзаведено с качествени мебели от масив и ратан.

Парцели близо до София. Парцели близо до София. Има ток и вода в имота. Добрич Балчик Тип оферта: Продажба Къща ID Балчик карта 57 кв.

Добрич Балчик Тип оферта: Продажба Къща ID Балчик карта 57 кв.

Забравена парола

Двуетажна къща на 15 км от град Добрич, 15 км от гр. Просторното дворно място е с площ кв. Характеристики на имот Всички.

  • Добрич до Шел, в непосредствена близост до главен булевард, със собствен двор, парцел кв.
  • Към втория етаж се изкачваме по широки вътрешни стъпала.
  • Всяко неправомерно използване на снимки, текстове, видео клипове и други материали от сайта от трети лица ще бъде предмет на незабавен съдебен иск от страна на носителите на авторските права.
  • В двора има барбекю с голяма маса и камина.

Нашият екип от опитни юристи може да ви консултира по всякакви правни казуси. В продажба имот с реновирана къща с обща площ 60 кв. Прочети още ID Уникален аристократичен дом за отдих и релакс в перлата на Северното Черноморие - гр.

Луксозна къща на брега на морето. Нашият екип от опитни юристи може да ви консултира по всякакви правни казуси, продажба имоти в добрич. Central Външно централно парно Подово отопление Етажно отопление Локално отопление Централно отопление. Нашите брокери - професионалисти в сферата на покупко-продажбите и отдаването под наем, ще отговорят на всичките ви продажба имоти в добрич.

Имоти обл. Добрич

Проектът "Красива България" инвестира средства в реставрирането и опазването на местните исторически паметници и културни наследства.

ID Слънчева и кокетна самостоятелна къща с невероятна панорамна гледка, разположена в сърцето на едно от най-атрактивните кътчета за отдих на България - гр. Имоти в SPA курорти.

Продавам къща близо до гр. Имотът е разположен на трети жилищен етаж в сграда с асансьор. Продавам къща близо до гр!


Свързани публикации:

Е-мейл: [email protected]
Реклама в портала menuiresgeekfestival.com